Digitális munkarend

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr 2020.03.13-i bejelentésének értelmében 2020. március 16-tól (hétfő) új oktatási munkarend lép életbe: a digitális munkarend.
Hétfőtől tehát a tanulók nem látogathatják a nevelési – oktatási intézményeket!
Az intézményvezetők bent tartózkodnak az iskolában, míg a pedagógusok otthonról digitális eszközökön keresztül tanítanak. Olyan tanítási mód lesz bevezetve, amely a személyes találkozást nem igényli. Mindez új módszertant igényel, melynek kidolgozása folyamatban van.
A jövő hét folyamán pontosításra kerülnek ezen feladatok.

Amennyiben feltétlenül indokolt, kiscsoportos felügyeletet biztosít a tankerületi központ azon szülők gyermekei számára, akik nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét, de legjobb megoldás gyermekeik egészsége érdekében az, ha minden tanuló otthon marad.
Kérjük, amennyiben ezzel a lehetőséggel szeretne élni, 2020. március 16-án személyesen jelenjen meg az iskolában igényét bejelenteni!

Hétfőn a pedagógusok rendkívüli értekezletet tartanak, s délután hivatalos bejegyzésben értesíteni fogunk mindenkit az elkövetkező időszak feladatairól és menetéről.

A hétfői napon, a következő beosztás szerint megkérjük a szülőket/tanulókat, hogy gyermekük iskolában maradt összes felszerelését vigyék haza!

9-10 óra: 1-2. osztály
10-11 óra: 3-4. osztály
11-12 óra: 5-6. osztály
12-13 óra: 7-8. osztály

Az intézmény alapos, teljes körű fertőtlenítése kezdődik hétfőtől, hogy az újrakezdésnél minden zökkenőmentesen tudjon majd indulni.

Az osztályfőnökök a napokban minden osztálynak, illetve szüleiknek létrehoznak majd egy messenger chatcsoportot és/vagy facebook csoportot, ahol a legfontosabb tudnivalókat ismertetik. Kérjük, a kréta e-naplót folyamatosan kísérjék figyelemmel, mert az összes információt e csatornán is továbbítjuk!

Kérjük, hogy a jelenlegi helyzetet kellő komolysággal és felelősen, türelemmel kezeljék! A célunk, hogy a tanév minden diákunknak zökkenőmentesen haladhasson tovább és tanulmányaikban ne maradjanak el! Ehhez most egy új módszerrel kell nekünk is megismerkedni, amihez nagyon sok munkára, odafigyelésre és a diákok, illetve szüleik részéről megértésre, illetve segítő hozzáállásra lesz szükségünk!

Ha tudomásuk/tudomásotok van olyanról, akinek nincsen internetes elérhetősége, akkor tájékoztassák/tájékoztassátok őket is a felhívásról!

Legyünk felelős felnőttek, kötelességtudó diákok, hogy sikeres 2019/20-as tanévet zárhassunk júniusban!

Köszönettel:

Nádháziné Roczkó Emília
intézményvezető
2020.03.14.